Udskiftning af tandrem på din bil udføres

Er det blevet tid til et tandremsskift?

Tandremmen på din bil bør typisk blive udskiftet hvert 4. til 6. år, eller når du har kørt mellem 60.000 og 120.000 kilometer i bilen alt afhængigt af kørselstypen, bilmærke og bilmodel. Dette skyldes, at tandremmen er fremstillet af gummi, som med tiden vil blive nedbrudt, og bliver den det, kan der opstå store skader på bilens motor.

Hos SLAGELSE BILSALG ApS tilbyder vi en professionel udskiftning af tandrem på din bil, så du kan være tryg ved, at din bil er godt kørende. Vores kunder kommer typisk fra både Slagelse, Korsør, Sorø og omegn, men alle er naturligvis velkomne på vores værksted.

Derfor skal du vælge os til skift af tandrem

Når du vælger at lade os foretage en udskiftning af tandrem på din bil, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

  • Vi har næsten 40 års erfaring
  • ​Vi udfører mekanikerarbejde i højeste kvalitet
  • ​Vi tilbyder konkurrencedygtige priser
  • ​Vi har dygtige og veluddannede mekanikere ansat
  • ​Vi har mange glade og tilfredse kunder

Kontakt os og få beregnet en pris på udskiftning af tandrem

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget en udskiftning af tandrem på din bil vil komme til at koste dig, så er du altid velkommen til at kontakte os eller til at kigge forbi vores værksted. Vi udarbejder gerne et skræddersyet tilbud til dig på din opgave, ligesom vi også kan foretage en vurdering af, hvorvidt det er blevet tid til en udskiftning eller ej.

Hvis bilens tandrem ikke bliver udskiftet i tide, kan der opstå så store skader på bilens motor, ventiler og stempler, at det ikke vil kunne betale sig at foretage en reparation. Derfor er det vigtigt at få foretaget udskiftningen i god tid, inden tandremmen knækker.

Med vores mangeårige erfaring er du altid sikret en professionel udskiftning af tandrem i højeste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

24 Har lavet biler Siden 1983​

24 Klarer alle opgaver​

24 Gør det umulige muligt!​

24 Alt du kan ødelægge kan vi lave​

Slagelse Bilsalg ApS drives til dagligt af Anders Rasmussen som har været i branchen siden 1983 og har drevet virksomhed i mere end 20 år.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.00 – 17.30​

Fredag

09.30 – 15.30​

Lørdag

Lukket

Søndag og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktinfo

SLAGELSE BILSALG ApS

Bornholmsvej 4, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 65 05 74

E-mail: Info@slagelse-bilsalg.dk