Lad os klare dit dækskifte for dig

Vi skifter dæk og opbevarer dem hos Slagelse Bilsalg

Når du skal have skiftet dæk, er vi klar hos SLAGELSE BILSALG ApS Vi har mange års erfaring med dækskifte, og vi tager os gerne af din bils dæk.

Er dine nuværende dæk nedslidte og klar til udskiftning, rådgiver vi om, hvilke nye dæk du skal vælge for at få mest ud af din bil i forhold til sikkerhed, brændstoføkonomi og køreglæde.

Vi er grundige og omhyggelige ved hvert eneste hjulskifte eller dækskifte, og vi vægter kvalitet højt, så du kan køre godt og sikkert uden at blive forskrækket over vores pris.

Vi har et bredt udvalg i dæk og fælge i mange forskellige prislejer, og vi har faste dækkunder, der kommer her år efter år fra Slagelse, Sorø, Korsør og de nærliggende byer.

Få dækopbevaring med i prisen på dækskifte

Skal du have skiftet fra vinter- til sommerdæk, tilbyder vi dækopbevaring hos os. På den måde undgår du, at dækkene optager plads derhjemme. Du er også sikker på, at dækkene opbevares korrekt, så de holder så længe som overhovedet muligt.

Lader du os opbevare dine dæk fra gang til gang, behøver du ikke transportere dækkene hen til os for at få dem skiftet. Dækkene er her allerede og lige til at sætte på, når årstiderne skifter.

Vi klarer også gerne et olieskift sammen med hjulskift eller dækskift, så du er sikker på at være godt kørende. Nemmere bliver det ikke.

Altid billige priser hos os

Ønsker du at lave en aftale om dækskift, er du velkommen til at kontakte os, og vi laver gerne et billigt og konkurrencedygtigt tilbud på dækskifte og opbevaring.

Vi tør godt sige, at vi er de billigste med dækskifte – det behøver nemlig ikke at være dyrt at køre sikkert.​

24 Har lavet biler Siden 1983​

24 Klarer alle opgaver​

24 Gør det umulige muligt!​

24 Alt du kan ødelægge kan vi lave​

Slagelse Bilsalg ApS drives til dagligt af Anders Rasmussen som har været i branchen siden 1983 og har drevet virksomhed i mere end 20 år.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.00 – 17.30​

Fredag

09.30 – 15.30​

Lørdag

Lukket

Søndag og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktinfo

SLAGELSE BILSALG ApS

Bornholmsvej 4, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 65 05 74

E-mail: Info@slagelse-bilsalg.dk