Biludlejning af store og små biler

Leder du efter en bil til leje?

Står du og skal bruge en bil i en kortere eller længere periode? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos SLAGELSE BILSALG ApS tilbyder vi biludlejning i samarbejde med One2move, så du har mulighed for at leje en bil lokalt i nærheden af dig. Det kan for eksempel være, at du kommer fra Slagelse, Korsør, Sorø eller omegn.

Vi udlejer flere forskellige typer biler, så du har mulighed for at vælge lige netop den model, der passer til dine ønsker og behov. Det kan for eksempel være, at du ønsker at leje en lille bil fra kun 249 kr. pr. dag, eller det kan være, at du har brug for at leje en lidt større bil. Sammen finder vi ud af, hvilken løsning der er den rigtige for dig.

Kom gerne og kør en prøvetur inden billeje

Hvis du gerne vil være sikker på, at du lejer en bil hos os, der er behagelig at køre i, eller som lever op til dine ønsker og behov, så er du altid mere end velkommen til at kigge en tur forbi vores adresse for at se bilen og køre en prøvetur i den.

Kontakt os og hør mere om vores biludlejning

Vi tilbyder Danmarks billigste biludlejning i samarbejde med One2move, og vores priser starter fra kun 249 kr. pr. dag.

Du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at leje bilen, og du kan nemt og hurtigt selv booke den ønskede bil til leje via online bookingsystemet, som du finder her. Her kan du også finde hele vores udvalg af lejebiler.

Har du nogle spørgsmål omkring vores biludlejning, eller har du brug for mere information om vilkår og betingelser, så er du altid velkommen til at kontakte os eller til at kigge forbi. Vi står klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige løsning til dig og dine behov. Udover at leje en bil kan der også købes brugte bilerhos os. 

24 Har lavet biler Siden 1983​

24 Klarer alle opgaver​

24 Gør det umulige muligt!​

24 Alt du kan ødelægge kan vi lave​

Slagelse Bilsalg ApS drives til dagligt af Anders Rasmussen som har været i branchen siden 1983 og har drevet virksomhed i mere end 20 år.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.00 – 17.30​

Fredag

09.30 – 15.30​

Lørdag

Lukket

Søndag og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktinfo

SLAGELSE BILSALG ApS

Bornholmsvej 4, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 65 05 74

E-mail: Info@slagelse-bilsalg.dk