Bilforhandler der sælger brugte biler til gode priser

Lokal autoforhandler i Slagelse

Er du på udkig efter en brugt bil, som du kan købe til en rimelig pris? Så kig endelig forbi os hos Slagelse Bilsalg.

Vi er din lokale bilforhandler i Slagelse, og vi har derfor mange kunder fra lokalområdet samt fra både Sorø, Korsør og omegn, som ønsker at købe en ny brugt bil hos os. Skal du være den næste?

Køb en brugt bil der er så god som ny

Vi forhandler brugte biler, som vi selv har istandsat, således at du kan være sikker på, at bilen er så god som ny, når du køber den hos os.

Vi hjælper dig også gerne med at finde frem til den helt rigtige bil, der matcher dine ønsker og behov, når din gamle bil ikke længere lever op til dine behov, eller når det blot er blevet tid til at investere i en ny.

Se udvalget af brugte biler til salg hos din lokale bilforhandler

Vi hos SLAGELSE BILSALG ApS fører et bredt udvalg af brugte biler til salg, som vi forhandler til rimelige priser, så du har mulighed for at vælge lige netop den model, der lever op til dine ønsker og behov i forhold til bilens størrelse, alder, kørte kilometer og udstyr.

Vi forhandler både store og små biler, så der er noget at vælge imellem for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter en lille Fiat 500, som skal gøre det ud for bil nummer to, eller om du leder efter en stor og rummelig Audi med plads til hele familien, så har vi noget, der matcher.

Du kan finde hele vores aktuelle udvalg af brugte biler til salg ved at klikke her.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os eller til at besøge din lokale autoforhandler for at se nærmere på vores udvalg, udleje en bil eller for at få hjælp til at vælge den helt rigtige model. 

24 Har lavet biler Siden 1983​

24 Klarer alle opgaver​

24 Gør det umulige muligt!​

24 Alt du kan ødelægge kan vi lave​

Slagelse Bilsalg ApS drives til dagligt af Anders Rasmussen som har været i branchen siden 1983 og har drevet virksomhed i mere end 20 år.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.00 – 17.30​

Fredag

09.30 – 15.30​

Lørdag

Lukket

Søndag og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktinfo

SLAGELSE BILSALG ApS

Bornholmsvej 4, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 65 05 74

E-mail: Info@slagelse-bilsalg.dk