Billige dæk og fælge til din bil

Er det blevet tid til nye dæk på bilen?

Er det blevet tid til at få investeret i et sæt nye dæk til din bil, og leder du derfor efter billige dæk og fælge? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos SLAGELSE BILFORHANDLER ApS forhandler vi et bredt udvalg af billige dæk og fælge, så du har mulighed for at vælge lige netop dem, der passer til din stil, din bil og ikke mindst dit budget.

Vores værksted ligger i Slagelse, hvorfor vi har særligt mange kunder fra lokalområdet samt andre nærliggende byer som for eksempel Sorø og Korsør, men alle er selvfølgelig velkomne hos os.

Skal vi skifte dine dæk for dig?

Når du køber nye dæk og fælge hos os, har du naturligvis også mulighed for at få dem sat på din bil med det samme, så du ikke behøver selv at skulle stå med besværet. Vi tilbyder altid et grundigt hjulskift med fokus på en høj kvalitet, så du kan være helt tryg ved at køre af sted i bilen igen.

På vores værksted tilbyder vi også dækopbevaring, så du for eksempel kan få opbevaret det ekstra sæt sæsondæk, som ikke er i brug. Dette tilbyder vi naturligvis til en ganske fordelagtig pris, ligesom det gør sig gældende for alle vores øvrige services.

Kontakt os eller kig forbi og køb billige dæk og fælge

Du er altid mere end velkommen til enten at kontakte os for at høre mere om vores sortiment af billige dæk og fælge til biler, udskiftning af tandrem eller for at kigge forbi for selv at se nærmere på vores udvalg.

Vi står også gerne til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde frem til, hvilke dæk der vil være den bedste løsning for dig i forhold til både køreglæde, sikkerhed og ikke mindst brændstoføkonomi.

24 Har lavet biler Siden 1983​

24 Klarer alle opgaver​

24 Gør det umulige muligt!​

24 Alt du kan ødelægge kan vi lave​

Slagelse Bilsalg ApS drives til dagligt af Anders Rasmussen som har været i branchen siden 1983 og har drevet virksomhed i mere end 20 år.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.00 – 17.30​

Fredag

09.30 – 15.30​

Lørdag

Lukket

Søndag og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktinfo

SLAGELSE BILSALG ApS

Bornholmsvej 4, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 65 05 74

E-mail: Info@slagelse-bilsalg.dk